GA DIRECT NAAR

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Sfeerimpressie

Reserveren Sauna

Reserveren Beautycenter

 

Privacyverklaring

Huisregels

Vacatures

MVO Beleid

Routebeschrijving

Website: Hademax

Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81

2992 SB Barendrecht

KvK: 24253431

 

Beautycenter: 0180 62 21 65

Sauna: 0180 61 42 69

 

Alle prijzen zijn in € incl. BTW

Zondag

10:00 - 22:00 uur

Maandag

10:00 - 23:00 uur

Dinsdag

10:00 - 23:00 uur

Woensdag

10:00 - 23:00 uur

Donderdag

10:00 - 24:00 uur

Vrijdag

10:00 - 24:00 uur

Zaterdag

10:00 - 24:00 uur

GELAATSBEHANDELING “KLASSIEK”

Een complete gelaatsbehandeling inclusief reiniging en peeling. De wenkbrauwen worden geëpileerd en, indien gewenst, de bovenlip geharst. Na de warme compressen of stoom volgt het verwijderen van onzuiverheden en de massage van gelaat, hals-en decolleté en hoofdhuid. Vervolgens een masker en wordt een verzorgende dag- en oogcrème aangebracht. Dit alles aangepast op uw huidtype- en conditie.

 

ONTSPANNENDE GELAATSBEHANDELING

Deze behandeling is gericht op totale ontspanning, inclusief een speciaal gelaatsmasker. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dag- en oogcrème.

 

GELAATSBEHANDELING “ANTI-AGING”

Gericht op de verbetering en herstel van de huid in de ‘strijd’ tegen veroudering. Na de reiniging en peeling wordt een dieptemasker aangebracht gevolgd door een gelaatsmassage. Doormiddel van de speciale bindweefselmassage worden de cellen gestimuleerd. Tijdens het masker wordt een handenmassage gegeven. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een oogcrème en een verzorgende anti-aging crème.

 

THALASSO ZEEALGEN-LICHAAMSPAKKING

Voor een optimaal effect wordt deze behandeling begonnen met een bodyscrub en het aanbrengen van een katalyserende gel. De ingrediënten van de pakking bestaan uit 100% natuurlijke zeealgen gecombineerd met aromatische olie. Ingepakt in een warmtedeken kan de pakking optimaal inwerken. Na een verfrissende douche wordt het lichaam verzorgd met een bodylotion en verkoelende gel op de benen.

 

NATUREL MARINE ZEEMODDER-LICHAAMSPAKKING

Lichaamsverwarmende zeemodder stimuleert de bloedcirculatie, heeft een positief effect bij spier- en gewrichtsproblemen en werkt gunstig bij huidproblemen. Ingepakt in een warmtedeken kan de pakking optimaal inwerken. Vervolgens wordt het lichaam gescrubd met zeezoutkristallen en verzorgd met een bodylotion.

 

TONING BODYWRAP

Deze lichaamspakking heeft een afslankend effect en werkt uitstekend bij vaste cellulite. Na de bodyscrub volgt de Mineral Alg, deze bestaat uit 100% zeealgen met een toevoeging van pepermunt en lavendelolie. Ingepakt in een warmte deken kan de pakking optimaal inwerken. Na een verfrissende douche wordt het lichaam nog verzorgd met een heerlijke bodycreme.

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties,
de laatste arrangementen en de scherpste aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief

COLDCREAM BODYTREATMENT RITUEEL

Lichaamsbehandeling voor de droge tot zeer droge huid. Deze behandeling is intens voedend en geeft een enorm gevoel van welbehagen. Er wordt gestart met een ontspannende scrub van het totale lichaam. Na een douche volgt de ColdCream Balmpakking van kariteboter, passievruchtolie en zee-mineralen. De ColdCream Balm zorgt voor aanvulling van vetstoffen, verzacht en hersteld.

 

WELLNESS BODYWRAP

Deze verzorgende, rustgevende behandeling wordt begonnen met een remineraliserende bodyscrub, waarna de pakking bestaande uit 100% natuurlijke zeealgen wordt aangebracht. Ingepakt in een warmtedeken kan de pakking optimaal inwerken en tijdens de pakking wordt een ontspannende voorhoofd- en hoofdhuidmassage gegeven. Na het douchen wordt het lichaam verzorgd met een heerlijke emulsie.

 

SWEET & SAVORY BODYSCRUB

Peeling voor het gehele lichaam, op basis van etherische olie, citrusvruchten en suikers, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd.

 

PEDICURE BASISBEHANDELING

Deze behandeling bestaat uit het knippen en polijsten van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eeltplekjes. Bij aanwezigheid van likdoorns en dergelijke worden deze in overleg verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met het incremen van de voeten.

 

LUXE TOTAAL VOETVERZORGING

Gelijk aan de basis pedicurebehandeling aangevuld met een paraffine voetpakking en een uitgebreide massage van de voeten.

 

VOETZONE-REFLEX MASSAGE

Vanuit de voeten wordt middels de meridianen de lichaamsfuncties gestimuleerd. Deze Oosterse drukpuntmassage is doeltreffend en heeft zijn nut door de eeuwen heen bewezen.

Impressie